Видове товарни превози

И какви допълнителни услуги предлага добрата фирма за транспорт и логистика.

Вместо да се опитвате сами да организирате транспортирането на важни за бизнеса ви товари, поверете това на фирма, която се занимава с транспорт и логистика. Тя ще ви предложи оптимален маршрут и подходящия за вашия товар превоз, според вида на стоката и мястото, до което трябва да стигне. Добрата спедиторска фирма ви спестява време, много средства, а стоката ви е доставена невредима и в срок там, където трябва да бъде.

Видове товарни превози

Автомобилен транспорт – той може да е вътрешен или международен. Може да се използва за пренос на:

  • цели и групажни товари,
  • ADR или опасни товари;
  • товари с голям обем и извънгабаритни;
  • стоки, за които е необходим специален температурен режим.

Железопътен транспорт – използва се най-често за транспортиране на товари до пристанища (речни и морски). Когато е международен, трябва да се организират и претоварни операции.

Морски транспорт – изключително удобен за пренос на товари на дълги разстояния.

Въздушен транспорт – поради високата си цена се използва най-вече за много спешна доставка на товари или за транспортиране на ценности.

Контейнерен транспорт.

Какво ви предлагат добрите фирми за транспорт и логистика

Тяхна грижа е изборът на подходящите товарни превози за вашите товари. Намирането на контейнери на изгодна цена, организацията на претоварните операции, изрядната документация. Доставка от врата до врата, товарене и разтоварване, съхранение на стоките, дневен отчет за транспортирането – всичко това ви спестява средства и гарантира, че товарът ви ще стигне сигурно и навреме.

Фирми като „Фламинго шипинг“ например, които са от дълги години в бизнеса и имат стабилна партньорска мрежа в цял свят, ще ви дадат най-добрата цена за транспортиране, ще имат грижата за всичко до последната подробност, не само за намирането на подходящите товарни превози. Намерете вашия партньор в транспортирането и се съсредоточете спокойно върху бизнеса си.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Privacy Preference Center

Нормално функциониране на сайта

Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други. Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

Реклама

Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка. Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й.

Анализ

Анализът се извършва автоматизирано от трета страна Google Analytics. Целта на анализа е да се идентифицират подобри използването на нашия сайт.

Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни. Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

Директен маркетинг

За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.