Диетичен зодиак

Режимът ви на хранене може да се съобрази с вашата зодия, така ще го спазвате по-лесно и ще приляга по-добре на темперамента ви.

Овен – подходящи са по-кратки диети с пикантен елемент в тях. Избягвайте киселинообразуващите храни и се спрете на вторниците за разтоварващи дни като цяло.

Телец – вашата диета трябва да бъде гурме, добре е да помислите за трайна промяна на хранителните навици. Разтоварващ ден си правете в петък, трябва да страните от сладките и мазни храни.

Близнаци – вие се нуждаете от често хапване на малки порции, наблегнете на здравословните неща. Вредят ви предимно напитки като кафе, газирани и алкохол, от храните няма нещо, което да трябва напълно да си забраните.

Рак – като естети, вие трябва сами да приготвяте храната си и да избягвате белите захар и брашно, също бирата от напитките. Спрете се на диета с много риба в нея и правете разтоварващ ден в понеделник.

Лъв – трудни сте откъм диета, пазете се много от мазно и големи количества сол. Цитрусовите плодове ви се отразяват благотворно.

Дева – истински ударници в диетите, няма режим, който да ви се опре. Внимавайте с кафето и сладките неща, разтоварването си планирайте за сряда всяка седмица.

Везни – храната е малко събитие за вас, склонни сте да прекалявате с шоколад и алкохол. Наблегнете на по-зелена диета с риба и морски дарове в нея, разтоварвайте се в петък.

Скорпион – нискокалорична диета и ограничаване на късното хранене. Внимавайте с гъбите в менюто си и си правете разтоварване всеки вторник.

Стрелец – избирайте внимателно своята диета и не позволявайте тя да ви депресира. Разтоварване си планирайте за четвъртъците, а за тонус не забравяйте пиенето на много вода и пресни сокове.

Козирог – нямате нерви за диети, ако се налага си подберете кратки режими, които са лесни за спазване. Разтоварвайте се в събота и добре помислете колко сол и пикантни приемате.

Водолей – диета с много, но малки хранения и участието на сушени плодове. Водата е важна част, ако държите на успехи, разтоварване също е добре да имате всяка събота.

Риби – учете се на умереност, защото сте склонни да напълнявате. Внимавайте с алкохола и солените храни, разтоварващите дни са задължителни и е добре да се правят всеки четвъртък.

 

No Comments Yet

Comments are closed