Зодиите, чиято любов е предначертана

Няма по-хубаво нещо на този свят от това да бъдеш здрав, обичан и щастлив с човека до себе си. За съществуването на онзи вечен огън във взаимоотношенията между двама души, устояващ на бури и ветрове, сме чували стотици пъти.

Ала как се заражда? Как се разпалва такава неугасваща страст?

Ние не можем да ви дадем отговорите на тези вечно тормозещи всяка фибра от душите ни въпроси, но за вас ще отворим кутията с тайни, за да ви разкрием магнитуда на привличане между отделните зодиакални знаци.

Готови ли сте да започваме?

Благоприятни партньорства за родените под зодиакален знак Риби

Казват, че любовта е сляпа, ала попаднеш ли в капана ѝ, няма измъкване.

Астрологията обаче сякаш има друг поглед върху чувствата и потенциалното им развитие. Ето защо, преди да се отдадете на неудържимите си емоции един към друг би било добре да сте нащрек за някои „особености в характера“ на другия.

Какво е характерно за зодия Риби?

Романтика, отдаденост, дълбока емоционалност представляват все неща, описващи съвършено родените под зодиакален знак Риби. Намирането на подходяща половинка, така че   да се получи един прекрасен синтез във взаимоотношенията им, представлява нож с две остриета.

Представителките на зодия Риби са нежни души, хора, посветени на изкуството и творческата дейност. Те са емоционални по природа – качество, което несъзнателно търсят у партньорите си.

Риби и Телец

Взаимоотношенията между Риби и Телец се развиват изключително красиво и нежно. Огънят на любовта пламва лесно благодарение на чувствителността, скромността и дълбоката душевност на Рибата, към която Телецът не може да остане безразличен. От своя страна пък, Рибата вижда искреност, спокойствие, сигурност и множество общи интереси в лицето на половинката си Телец.

Недостатък на съюза: Телецът лесно се повлиява от чуждото мнение, което би могло да има пагубно отражение върху леснозасягащата се Риба.

Риби и Риби

Интересно съчетание, което би могло да разцъфне още повече с течение на времето. Двойката има множество общи интереси, което улеснява комуникацията им. Освен това са напълно наясно с мечтите и целите си, карайки ги да вярват, че вървят в една и съща посока.

Недостатък на съюза: прекаленото им сходство крие риск от твърде бързо „изразходване“ на връзката.

Риби и Овен

Сходство с две остриета – така можем спокойно да опишем любовните взаимоотношения между Риби и Овен. Дълбока обвързаност, вярност и отдаденост са познати качества и на двете зодии. Различията в характерите им работи като магнит, придърпващ ги неудържимо един към друг. Общите им интереси към изкуството, мечтателният им дух и задълбоченост определено имат пръст във впускането им в по-сериозни взаимоотношения.

Недостатък на съюза: Рибите са интровертни по натура и се засягат лесно от бурния характер  на Овена, който първо говори, а едва след това мисли за последствията от изреченото.

No Comments Yet

Comments are closed