Изгодни заеми за ремонт на дома или мечтана почивка?

Без значение дали живеете в къща или апартамент, притежавате вила на село или пък разполагате с бунгало в девствена местност, в даден момент се налага да се погрижите за тяхната поддръжка. За българина ремонта е свързан с много пари и за да се справим с него се подлагаме на лишения като например пропускане на десет дневния круиз, за който от дълго време мечтаем. И дилемата наистина е голяма – дали да ремонтираме дома или да отидем на екскурзия. По традиция и като заклет защитник на уюта в дома всеки българин би избрал да направи ремонт и да си създаде по-добри условия за живот. А круиза ще почака до следващото спестяване па пари. Но ако ви кажем, че има изгодни заеми, които не само, че ще подпомогнат решаването на ремонтните потребности но ще можете се насладите и на перфектната почивка? Звучи идеално, нали! И може да бъде такова само ако сами го пожелаете. Ето и основните стъпки, които да предприемете за да получите своя изгоден кредит.

  • Изберете фирма за кредити, която има много добра репутация на българския пазар, предлага гъвкави условия и разполага с уникалните промо оферти, от които се нуждаете;
  • Направете план на средствата, от които имате нужда. Размера на изгодния заем може да бъде от 100 до 2500 лева като реално това е супер допълнение към наличните ви спестявания, за да можете хем да направите ремонта, хем да потеглите с круизния кораб на далеч към непознати места;
  • Запознайте се с крайната дължима сума според това какъв е срока и погасителната парична вноска, която можете да си позволите месечно. Ако сумата не е много задоволяваща като краен резултат намалете срока и увеличете вноската. Сега нещата са по-изгодни, нали!
  • Още една много добра опция, която не всеки клиент използва при кандидатстване и получаване на кредит. Чували ли сте, че когато заведете приятел, който също се нуждае от заем за ремонт на жилище или покупка на вещи, вие получавате награда. Тя може да е като намален процент на лихвата по вашия кредит или пък дори да е в паричен размер, като сумата да е добре дошла за предстоящото ви пътуване.
  • Не на последно място следете за игрите, които компаниите за изгодни заеми провеждат. Често те правят томболи, като наградите са почивка за двама или десетдневния круиз, който от дълго време планирате да направите.

Сега вече се уверихте, че модела на изгодния заем е налице. Време е да се възползвате от неговите предимства и да не се лишавате от едно невероятно преживяване за сметка на домашния ремонт.

No Comments Yet

Comments are closed