И рокаджийките носят рокли!

Изключително погрешна и неправилна е представата и мнението на по-голяма част от обществото, че дамската рокля непременно е официална рокля и като такава може да бъде носена само от изискани и кокетни представителки на нежния пол.

Това далеч не е вярно и то се доказва от най-новите колекции рокли за почитателки на по-грубите стилове музика и по-нестандартният начин на обличане. Както всички се досещате, типичното облекло за такъв тип хора са именно черните рокли – техният любим цвят. Това, което ги различава от класическите елегантни рокли са добавените елементи сред които шипове, ципове, капси, колани, корсети и други. Въпреки всеобщо приетата представа, че дантелата е олицетворение на ярката женственост и нежност, бунтарската черна рокля с дантела е самото доказателство, че тя може да има повече от едно лице. Обикновено обаче, роклите, които обличат рокаджийките, имат от този красив плат най-вече по краищата, направени да изглеждат леко раздърпано и неглиже, именно както го харесват те. Ако сте били поне веднъж на рок концерт, значи със сигурност ви е направило впечатление, че познатите от стотици години насам корсети са се настанили за постоянно в гардеробите на музикалните изпълнители на този жанр. Такава е например вечерната рокля от тюл, чието бюстие е във формата на корсет с връзки, изработен от напълно естествена кожа. Този готик стил е изключително типичен за почитателите на именно подобен стил музика.

Още един подходящ аутфит за лошите момичета на пънка са карираните къси бели рокли, съчетани с дамски вратовръзки. Те са едновременно строги, формални и красиви, което пък е тяхното най-голямо предимство!
Хората отдавна са казали: ,,Рокът никога не умира’’. А ние смело бихме добавили, че и модата и нейните тенденции също са вечни и изключително разнообразни, а това доказахме с примерите, които ви предоставихме по-горе. Ако вие сте една от тези представителки на нежния пол, които обичат по-грубата музика, значи тази статия несъмнено ще ви бъде интересна!

No Comments Yet

Comments are closed