Кредити – откъде да теглите

Ако ви се налага да теглите заем, проучете предварително различните възможности, за да изберете най-изгодната за вас.

Когато ви трябва неголяма сума за кратко време

Потърсете фирма, която дава кредити онлайн. Кандидатствате с няколко клика, одобряват за минути, максимум за час – два, не ви искат гаранции, попечители, имот като залог. Всичко, което трябва да направите е да изчислите точната сума, която ви трябва и да не взимате повече от нея. Освен това ви съветваме да се постараете да я върнете в максимално кратък срок. Така оскъпяването на парите ще е минимално и за вас кредитът ще е доста удобен и изгоден.

Използвайте калкулатора на избраната от вас фирма за бързи заеми (пробвайте този на smilecredit.bg), за да сметнете предварително колко пари ще трябва да върнете.

Проверете все пак какви са условията за удължаване на заема и за рефинансиране. Добре е да сте обмислили предварително ще можете ли да се справите при непредвидени обстоятелства.

Търсете фирма, която предлага кредити онлайн без такса кандидатстване и допълнителни такси и комисионни. На тях можете да се доверите.

Когато ви трябва по-голяма сума пари

Има някои фирми за бързи кредити онлайн, които могат да са ви от полза. Но все пак проверете какви условия ви предлагат банките. Те ще ви искат повече гаранции, това е сигурно, но пък би трябвало лихвата да е по-ниска.

Във всеки случай, не прибързвайте с избора.на кредитен продукт преди да сте събрали колкото се може повече варианти. Трябва да сте сигурни, че този, на който се спрете ще ви устройва дори при непредвидени обстоятелства ако се окаже, че известно време не можете да обслужвате кредита си.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed