Мисия (не)възможна: Да намеря „истинска“ жена до себе си

А тя от какво се впечатлява?

Противно на очакванията на повечето от вас, скъпи мъже, сред очарователните дами, с които  тепърва ви да престои да се гмурнете в необятното море от любов и безмерно щастие, несъмнено ще срещнете и такива, чиито приоритети изключват постигане на материални облаги. Казано другояче, колкото и да не ви се вярва, някъде там съществуват и такива жени, които не щъкат насам-натам, обладани от мисълта да се запознаят съвсем непреднамерено със заможен, добре сложен господин с тлъст портфейл.

И тъй като лъжата се смята за греховно деяние, нека да си го кажем в прав текст – всичко това се отнася за един твърде незначителен процент от дамите. И все пак, ако сте родени с късмет или по-скоро изпъквате с умствения си потенциал повече, отколкото с Аполоновото си тяло, може би ще имате щастието да вкусите от остроумието и отдадеността на този почти изчезнал „вид“.

Как да спечелите сърцето на „истинската“ жена?

„Бъдете себе си“

Звучи шаблонно, твърде клиширано, ала е истина. Колкото по-искрено и освободено се държите с нея, жената, олицетворяваща представата ви за съвършенство, толкова по-прекрасно впечатление ще оставите у нея.

Не си служете със заучени фрази“

Променете фразировката си. Бъдете креативни дори в комплиментите си. Тя знае, че е красива и нежна, а ако е и достатъчно интелигентна, навярно вече е предвидила следващия ви ход към спечелването на вниманието ѝ.

„Покажете ѝ вашата дълбока заинтересованост“

Няма жена, на която да ѝ е неприятно ухажване от добре изглеждащ, възпитан и високо интелигентен мъж. Накарайте я да се чувства спокойна в компанията ви, дръжте се приятелски, разказвайки интересни неща от живота си и същевременно разпитвайки за нейния без да преминавате бариерата, естествено.

Все пак, ако тя самата пожелае да ви разкрие нещо повече за себе си, било то в личен или професионален план, повярвайте, ще го направи, стига да усети чистосърдечно отношение към себе си.

И накрая, един съвет към вас, скъпи мъже, „истинските жени“ ще ги познаете по държанието, усмивката, начинът им на изразяване и отношение към всичко, което ги заобикаля.

П.С. Успех с търсенето!

No Comments Yet

Comments are closed