Модерно дамско бельо – съвети за избор

Изборът на дамско бельо е важно и отговорно решение. Правилно подбрано, то ще подчертае достойнствата на вашата фигура, а същевременно ще прикрие недостатъците. И обратно – неподходящото дамско бельо може да „изкриви“ пропорциите ви, както и сериозно да навреди на здравето. Тъй като то е в пряк контакт с кожата, необходимо е да сме много внимателни.

Как да изберем правилния сутиен

Основните компоненти на сутиена са чашки, презрамки и закопчаващо приспособление. Същевременно степента на комфорт до голяма степен зависи от това, колко правилно сте избрали тези части по отношение на размер, форма и материя. Формата на чашките се избира в зависимост от желаната степен на корекция на бюста и формата на гърдите, като се имат предвид особеностите на деколтето на дрехите, под които планирате да носите сутиена.

Дамски едноцветен секси еластичен сутиен

Твърде големите чашки за сутиен също са нежелателни, тъй като в този случай спалното бельо няма да може да изпълни своята поддържаща функция. Гърдите трябва да са свободни в чашата, но не да се разхлабват и да не изпадат, когато тялото е наклонено. Изборът на презрамки също не трябва да се пренебрегва. Ако гърдите са по-малки, тогава можете да си купите сутиен без презрамки или модел с тънки презрамки. При обемния бюст каишките трябва да са широки, в противен случай те ще се нарязват в раменете и няма да могат да осигурят правилна опора на гърдите.

Как да изберем удобни и красиви бикини

Едноцветни дамски секси дантелени еластични бикини 

Днес съществуват много различни стилове бикини, така че всяка дама да избере най-добрия вариант за себе си и съответния повод. Идеалните гащички имат едно много важно предимство – те практически не се усещат, тъй като прилягат плътно към тялото и в никакъв случай не причиняват дискомфорт.

Как да изберем дамска нощница и пижама

Освен, че дизайнът следва да отговаря на избрания от вас стил, без значение дали комплектът е секси или пък по-практичен, материята е от съществено значение. Най-добрият вариант е да заложите на дамско бельо от естествени тъкани. Разгледайте още много страхотни модни предложения на tomall.bg.

No Comments Yet

Comments are closed