Мъжки ризи за различни случаи

Мъжките ризи са класически избор за господа на всякакви възрасти. Затова и се причисляват към най-универсалните елементи от мъжкия гардероб. Съществуват мъжки ризи за всякакви поводи – за офиса, за  интервю, за гала събитие, за среща с партньори или приятели, за лудо парти в клуб и дори за пикник и барбекю сред природата. В зависимост от ситуацията една добре подбрана мъжка риза може да свърши отлична работа за всеки повод – класическа или ежедневна, официална или спортна, тя е точно това, от което се нуждаете, за да бъдете в крак с модата и да се чувствате комфортно.

Условието е да подбирате мъжки ризи с високо качество, защото именно те ще добавят много елегантност и изтънченост към вашия стил.

Пъстри летни мъжки ризи – хит на сезона

Летните мъжки ризи и през новия сезон се отличават с голямо разнообразие от десени. Ако искате да бъдете в крак с модата, непременно се сдобийте с поне една лятна риза в пъстри цветове – създава настроение и си подхожда с всичко. Естествените тъкани са за предпочитане, а колкото до декоративните елементи, бродерията е сред най-актуалните през 2020 година~

 Ежедневна мъжка лятна риза от памук и полиестер, с ревери, бродерия и къс ръкав

Официални мъжки ризи за специални поводи

Винаги е добре да имате под ръка някоя стилна и луксозна риза, на която да заложите при подходящ повод. Тя може да бъде едноцветна или да съчетава няколко стилни нюанса, например бяло, черно и лилаво. За специалните поводи е добре ризата да е с  дълъг ръкав и силует, близък до класическия.

Мъжка модерна риза с дълъг ръкав и цветен принт

Луксозни мъжки ризи

Луксозните мъжки ризи се харесват на всички, така че, когато ви предстои специална вечер, може да заложите именно на такъв модел. Не само ще очаровате всички, но и самочувствието ви ще бъде на ниво.

Мъжка секси риза с дълъг ръкав и мъниста

Разгледайте още страхотни предложения на tomall.bg

No Comments Yet

Comments are closed