Обувките ни отварят очите за характера на жените

Днес дамски обувки се продават къде ли не, като лесно можем да се снабдим с такива в многото магазини и търговски центрове, а също така и да поръчаме обувки онлайн. Видовете дамски обувки са много, като някои представителки на нежния пол си падат и по мъжки обувки. Независимо дали една жена носи официални обувки или си пада по висококачествените немски обувки, обича маркови обувки Rieker или пък е почитателка на класическите италиански дамски ботуши например, то тя може да бъде разпозната, като характер именно по предпочитаният тип обувки.

Така например ако една жена си пада по равни обувки тип дамски сандали или пък за зимата залага на дамски боти, които нямат ток, то тя определено е запазила нещо детско в себе си. Тя е уязвима и се нуждае от закрилата на някой по-силен от нея. Такива жени са магнит за мъжете, защото те усещат, че могат да се грижат за тях. Точно от това се нуждаят този тип жени, които залагат на дамски обувки с равна подметка.

В същото време ако жената има нови дамски обувки, които обаче са копие на мъжки обувки, то тя определено е целеустремена. Тя е много ангажирана в работа, където на свой ред може да се справя по отличен начин с ръководенето на група и с реализирането на задачи, които са и поставени. Такива жени обаче имат слабо място и то е личният им живот. Те просто не успяват да намерят достатъчно време или пък са прекалено делови с потенциалните си партньори, което вреди на любовният им живот.

Ако дамите си падат предимно по боти на платформи например, то за тези жени спокойно можем да заключим, че са много романтични и открити в любовта. Те позволяват на своя партньор да ги опознае, но в същото време в случай, че трябва да вземат някакво важно решение, те стават несигурни и дори се плашат от факта, че им се налага да направят важен избор.

No Comments Yet

Comments are closed