Психологът Виктория Дякова : Не спирай да съблазняваш мъжа си. Иначе тя ще го направи

Съблазняването по принцип винаги ще бъде актуална тема, независимо от кой ъгъл ще бъде разгледана, тя винаги ще е сред първите теми в класацията за най-интересни и най-обсъждани такива. 

Наскоро имах разговор с приятелка, която ми сподели, че е много изморена напоследък от всичките домашни задължения и децата и не и остава никакво време за себе си и съответно няма желание за интимност с мъжа си. За съжаление, това не е само при моята приятелка, а е един доста познат сценарии в много семейства и то млади при това. Скъпи мои дами, ако вие не съблазнявате мъжа си, винаги, ама винаги, запомнете  –  ще се намери кой да го направи вместо вас.

Ще ви разкрия нещо, което може би голяма част от вас не знаят или пък да, но не живеят според него и това е, че никой мъж не обича кисела и уморена жена. Харесва ли ви или не, това е положението. Жената трябва да подържа своята енергия във високите вибрации, не можете да си представите колко е важно това за самата нея и за мъжа и.  И така скъпи дами, дори и в началото на някой мъж да му е харесвало киселото ви изражение, то повярвайте ми ще дойде момент, в който ще му писне. Мъжът се зарежда от жената. Тя е горивото на една връзка. Бъдете щастливи и усмихнати, а това може да се постигне въпреки всичките задължения вкъши. Просто не е нужно да правите всичко сама, научете се да делегирате и си оставяйте по малко време и за себе си и нещата, които вие  харесвате. Сияйте скъпи дами, за да засенчите всички други жени за вашия мъж.

Вторият инструмент е да съблазнявате мъжа си сексуално. Повишете сексуалната си енергия. Работете върху себе си и развийте архетип Любовница. Ето как – говорете за секс, четете еротични разкази, носете секси бельо, любувайте се на собственото си тяло, флиртувайте със себе си и с мъжа си! Никога не наказвайте мъжа си с лишаване от секс, има много други начини да го направите, но не и секса. Показвайте му постоянно колко го желаете и не се колебайте да му изпратите палав смс.

Третото нещо, което си е изстрел право в целта е да разбереш неговите ценности и желания и да действаш по тях. Какво имам предвид ли?! Колкото и усилия да полагаш да направиш своя мъж щастлив, ако не натискаш правилните бутончета, на него все няма да му е достатъчно. Ако за вашият мъж ценности са комуникацията, споделянето и секса например, то колкото и вие да му показвате, че го обичате чрез готвенето,каквато и прекрасна мусака да му правите,  това няма да е ефективно. Тоест научете се да натискате правилните бутони на партньора, тези, на които той реагира положително. Например, има хора, за които е важно да им покажете, че ги обичате чрез действия и грижа и колкото и да им казвате,че ги обичате за тях, това не е достатъчно, те искат действия. Опознайте  кое точно работи при вашият партньор и му давайте точно това.

Бъдете позитивни, усмихнати и се зареждайте с енергия. Не забравяйте, че мъжете обожават жени, които обожават себе си на първо място. Ако искате още съвети или да запишете час за своята индивидуална консултация с мен изпратете имейл на viktoriqv@yahoo.com или потърсете контакт на фейсбук страницата Victoria Dyakova.

No Comments Yet

Comments are closed