14-тата зодия

Сигурно вече сте чели за 13-тата зодия – Паяк.

Тя е била забранена и заличена от зодиака на римляните по заповед на Гай Юлий Цезар.

Но тази низвергната зодия си имам свой противовес без който в хороскопа не би могло да има баланс.

По този начин се появява и 14-та зодия, която е Змиеносец и се позиционира между 27.11 и 17.12.

Змиеносец за разлика от Паяк има свое собствено съзвездие, което съвсем точно приляга на една класическа зодия.

Родените под знака на Асклепиос, който е гръцки бог-лечител са мистични и харизматични личности.  Според някои астролози в тази зодия се раждат много опасни хора, които са надарени със свръхестествени сили и способности. Други смятат, че това са истински войни на правдата и хора с необичаен късмет, които търсят и създават всеобща хармония.

Змиеносците са сред галениците на съдбата, но това допринася и за поява на повече от нормалното количество врагове, включително такива вътре в семейството им.

Често гениални, тези странни същества идват сякаш от друго измерение и нерядко са неразбрани от околните. Натоварени със специфична карма и съдба, змиеносците имат високи постижения в различни области на живота, но често са неоценени приживе.

Сексуалната енергия на тази зодия е много специфична. Те са страстни натури и имат нужда от партньор, който да е необикновен като тях.

Във връзките могат да обичат безумно, след което само за един миг фатална грешка да ги заличи завинаги от живота ви.

По отношение на това колко са отмъстителни, отново астролозите се разделят на две групи. Едните смятат, че възмездието, което змиеносецът носи е като истинско проклятие – стихийно и неизбежно. А другите отбелязват, че даже да действат против някой, то те не го правят съзнателно, защото са изначално добри хора, които просто трудно контролират мистичната си страна.

Ако сте зодия стрелец, но винаги сте били по-различни от останалите, това вероятно има съвсем просто обяснение и се дължи на вашата останала скрита до момента реална зодия.

No Comments Yet

Comments are closed